14 artige twittermeldinger fra Oslo-politiet

twosloforsDisse meldingene ble publisert i boka “Se opp for rullestol i motgående kjøreretning – Twittermeldinger fra Oslo-politiet”. 

 

1
Nattbad i Akerselva er ikke å anbefale. To gutter holdt på å bli tatt av strømmen. Guttene skjønte alvoret i saken, og ruslet våte hjemover.

 

2
På Tøyen har en polsk mann, i lykkerus etter å ha fått jobb i Norge, satt seg inn i en gravemaskin, iført seg hjelm, og tuter og tuter og tu-
-ter. Vi gratulerte mannen med jobb og så ba vi han roe ned feiringen.

 

3
Nedre Fossum gård barnehage har plutselig et barn for mye. En liten gutt, kledt i mye grått, jakke merket med P, snakker trolig urdu.
– Barnehagen har nå riktig antall barn igjen. Den lille gutten er lykkelig gjenforent med sin mor og bror.

 

4
Full mann ringte 112 fordi han ønsket å leie en fengselscelle til sin berusede kone. Vi får håpe de blir venner igjen i morgen.
 
5
En tyv er blitt pågrepet på Kunsthøyskolen. Han gjemte seg for en vekter. Da vi ankom begynte han å kjøre heis, det skulle han ikke gjort.

 

6
En tyv forsøkte å stjele noe fra en bil utenfor politihuset. Halve kroppen inni bilen, halve på utsiden, nå er hele kroppen i arresten.

 

7
Vi pågrep en mann som hadde truet en annen person med et samuraisverd i området Waldemar Thranes gate.
– Waldemar Thranes gt:. Vi har funnet en fiskestang, men intet samuraisverd. Det er trolig fiskestangen som ble oppfattet som et sverd.

 

8
Sofienberg. Politiet rykket ut på melding om husbråk og trusler med sverd. Heldigvis var det kun truet med et skohorn. Rolig på stedet nå.

 

9
Den som sover kan synde: mann sovnet fra pizza i stekeovnen og røykla egen leilighet. Ikke personskader. Anmeldes for uaktsom oppførsel.

 

10
E6 utg. Stans av bil grunnet mist. om promillekjøring. Viste seg å være en greker på norske vinterveier for første gang.

 

11
Politiet stanset 3 unge gutter i 15-årsalderen i en tyvlånt bil, området Grorud. Alle kjørt hjem til foreldre. Trasige frokoster i morra.

 

12
Politiet har stanset en taxi i Kongsveien. Fører har ikke gyldig førerkort. Var på vei til sin advokat for å snakke om et førerkortbeslag.

 

13
Politiet rykket ut til melding om husbråk og høye skrik i en leilighet i Økernveien. Det viste seg å være en kakerlakk i leiligheten.

 

14
Torshov, tyveri av blomster fra en butikk. Politiet på stedet, søk neg, butikken annonserte med blomster til innbruddspris…

 

Du kan følge politiets nyere kvitring på deres Twitterkonto: Oslopolitiops
For flere morsomme tweets, se avstemningen på Favstar. ^^
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s